15 november 2018: Urban Industrial koopt drie industriële panden

Amsterdam, 15 november 2018

Urban Industrial koopt drie industriële panden

Urban Industrial heeft onlangs drie industriële objecten aangekocht ten behoeve van haar lange termijnstrategie. Deze objecten zijn aangekocht van particuliere investeerders en zijn gelegen in Den-Haag (2x) en Capelle aan den IJssel. 

De objecten in Den-Haag, met een totale VVO van ca. 4’400m2, liggen op het industrieterrein Kerketuinen en zijn langdurig verhuurd. Het object in Capelle aan den IJssel betreft een multitenant object van ca. 4’000m2 VVO verdeeld over 16 units en is volledig verhuurd.  

 

Urban Industrial investeert in en verstrekt financieringen op industrieel vastgoed in Nederland. Gezien de focus op de Randstad passen onderhavige aankopen uitstekend in de lange termijnstrategie. De totale portefeuille heeft inmiddels een waarde van ca. EUR 425 miljoen. 

 

Urban Industrial werd in deze aankoop geadviseerd door Houthoff. 

< Terug naar persberichten

Recente persberichten

______

11 mei 2017: URBAN INDUSTRIAL EN BUBBLE POST WERKEN SAMEN AAN DUURZAME LOGISTIEK OP DE GROOTHANDELSMARKT ROTTERDAM

October 24, 2017

Ecologische stadsdistributeur Bubble Post breidt haar activiteiten uit in Rotterdam. De dynamische omgeving met food gerelateerde huurders op de Groothandelsmarkt (‘GHM’) in de Spaanse Polder te Rotterdam is een perfecte match en was een evidente keuze als strategische uitvalsbasis voor het depot van Bubble Post.

Lees bericht

26 april 2018: Urban Industrial koopt industriële portefeuille van HighBrook

July 20, 2018

HighBrook Investors heeft de verkoop van een Nederlandse industriële vastgoedportefeuille aan Urban Industrial afgerond. De portefeuille, voornamelijk gevestigd in Amsterdam, telt 17 objecten van in totaal 167.000 m2 en bestaat uit een mix van logistieke en light industrial objecten. Onder andere het Amstel Gateway complex van 80.000 m2 in Amsterdam Zuidoost maakt deel uit van de portefeuille. Een transactieprijs wordt niet bekendgemaakt.

Lees bericht

26 oktober 2017: URBAN INDUSTRIAL KOOPT VLAARDINGWEG 51-55 TE ROTTERDAM

October 27, 2017

In een veilingprocedure heeft Urban Industrial (UI) Vlaardingweg 51-55 te Rotterdam verworven. Het gebouw van circa 3.900 m2 is gedeeltelijk in gebruik en strategisch gesitueerd op het industrieterrein Spaanse Polder. UI zal dit complex betrekken bij de herontwikkeling van de in 2016 verworven Groothandelsmarkt te Rotterdam.

Lees bericht
Alle Persberichten