JOEP CUPPEN VERSTERKT TEAM URBAN INDUSTRIAL

Amsterdam, 30 mei 2016

Joep Cuppen verstrekt team Urban Industrial

Per 1 mei heeft Joep Cuppen (1976) het team van Urban Industrial verder versterkt. Joep heeft geruime ervaring opgedaan bij ABN AMRO MeesPierson en Cairn Real Estate onder andere als fundmanager van een Nederlands logistiek en light industrial vastgoedfonds waar hij voornamelijk verantwoordelijk is geweest voor de commerciële prestaties van dit vastgoedfonds. In zijn nieuwe rol als portfolio manager zal hij verantwoordelijk zijn voor verdere optimalisatie van de portefeuille en betrokken zijn bij de verdere groei van Urban Industrial.

Jan Brouns (managing partner Urban Industrial): “Met de komst van Joep kunnen wij het team van Urban Industrial verder professionaliseren. Joep heeft jarenlange commerciële ervaring in het light industrial segment waardoor zijn profiel perfect aansluit bij de groeiambities van Urban Industrial.”

Arthur Verkerk (managing partner Urban Industrial): “Urban Industrial maakt momenteel een sterke groei door, welke wij door de komst van Joep verder kunnen faciliteren. Wij zijn verheugd met zijn komst”

Over Urban Industrial

Urban Industrial is een recent opgericht beleggingsfonds dat wordt gemanaged door Jan Brouns en Arthur Verkerk in samenwerking met Aevitas Property Partners. Aevitas investeert pensioengelden in vastgoed voor één van de grootste pensioenfondsen van de VS. Urban Industrial richt zich op industrieel en logistiek vastgoed in de Randstad en met de aanwezige financiële slagkracht en de relevante markt- en productkennis gaat Urban Industrial lange termijn relaties met klanten aan, zoals investeerders, ontwikkelaars, eigenaar-gebruikers, huurders en bancaire instellingen. De strategie bestaat uit drie onderdelen:

< Terug naar persberichten

Recente persberichten

______

URBAN INDUSTRIAL EN BUBBLE POST WERKEN SAMEN AAN DUURZAME LOGISTIEK OP DE GROOTHANDELSMARKT ROTTERDAM

October 24, 2017

Ecologische stadsdistributeur Bubble Post breidt haar activiteiten uit in Rotterdam. De dynamische omgeving met food gerelateerde huurders op de Groothandelsmarkt (‘GHM’) in de Spaanse Polder te Rotterdam is een perfecte match en was een evidente keuze als strategische uitvalsbasis voor het depot van Bubble Post.

Lees bericht

URBAN INDUSTRIAL KOOPT VLAARDINGWEG 51-55 TE ROTTERDAM

October 27, 2017

In een veilingprocedure heeft Urban Industrial (UI) Vlaardingweg 51-55 te Rotterdam verworven. Het gebouw van circa 3.900 m2 is gedeeltelijk in gebruik en strategisch gesitueerd op het industrieterrein Spaanse Polder. UI zal dit complex betrekken bij de herontwikkeling van de in 2016 verworven Groothandelsmarkt te Rotterdam.

Lees bericht

LANCERING NIEUW INDUSTRIEEL VASTGOED PLATFORM

October 24, 2017

Jan Brouns en Arthur Verkerk zijn een nieuw industrieel vastgoed platform, Urban Industrial, gestart en doen de eerste aankoop in Amsterdam. Na de succesvolle verkoop van Eurindustrial zijn Brouns en Verkerk een exclusieve en langjarige samenwerking aangegaan met Aevitas Property Partners. Aevitas investeert pensioengelden in vastgoed voor één van de grootste pensioenfondsen van de VS.Urban Industrial richt zich binnen het industriële en logistieke vastgoedsegment op [...]

Lees bericht
Alle Persberichten