LAURIEN OUDESLUYS IN DIENST BIJ URBAN INDUSTRIAL

Amsterdam, 21 maart 2016

Laurien Oudesluys in dienst bij Urban Industrial

Laurien Oudesluys is per maart 2016 in dienst getreden bij Urban Industrial. Het recent opgerichte beleggingsfonds, dat investeert in industrieel vastgoed en in het zelfde segment financieringen verstrekt, wordt gemanaged door Jan Brouns en Arthur Verkerk.

Momenteel bestaat het team van Urban Industrial uit zes mensen en op korte termijn wordt een verdere uitbreiding van het team voorzien. Laurien (1987) heeft hiervoor als data analist gewerkt bij Croon Elektrotechniek B.V. Ze zal als Asset Manager in dienst treden en zal daarmee het aanspreekpunt zijn voor de huurders.

Door de recent aangekochte objecten is uitbreiding van het team gewenst. Dit onderstreept de ambitie van Urban Industrial om een dominantie positie binnen het industrieel logistieke segment van het vastgoed te realiseren.

< Terug naar persberichten

Recente persberichten

______

URBAN INDUSTRIAL EN BUBBLE POST WERKEN SAMEN AAN DUURZAME LOGISTIEK OP DE GROOTHANDELSMARKT ROTTERDAM

October 24, 2017

Ecologische stadsdistributeur Bubble Post breidt haar activiteiten uit in Rotterdam. De dynamische omgeving met food gerelateerde huurders op de Groothandelsmarkt (‘GHM’) in de Spaanse Polder te Rotterdam is een perfecte match en was een evidente keuze als strategische uitvalsbasis voor het depot van Bubble Post.

Lees bericht

URBAN INDUSTRIAL KOOPT VLAARDINGWEG 51-55 TE ROTTERDAM

October 27, 2017

In een veilingprocedure heeft Urban Industrial (UI) Vlaardingweg 51-55 te Rotterdam verworven. Het gebouw van circa 3.900 m2 is gedeeltelijk in gebruik en strategisch gesitueerd op het industrieterrein Spaanse Polder. UI zal dit complex betrekken bij de herontwikkeling van de in 2016 verworven Groothandelsmarkt te Rotterdam.

Lees bericht

LANCERING NIEUW INDUSTRIEEL VASTGOED PLATFORM

October 24, 2017

Jan Brouns en Arthur Verkerk zijn een nieuw industrieel vastgoed platform, Urban Industrial, gestart en doen de eerste aankoop in Amsterdam. Na de succesvolle verkoop van Eurindustrial zijn Brouns en Verkerk een exclusieve en langjarige samenwerking aangegaan met Aevitas Property Partners. Aevitas investeert pensioengelden in vastgoed voor één van de grootste pensioenfondsen van de VS.Urban Industrial richt zich binnen het industriële en logistieke vastgoedsegment op [...]

Lees bericht
Alle Persberichten