13 juli 2017: RICHARD BALTUS NIEUWE CFO URBAN INDUSTRIAL

Amsterdam, 13 juli 2017

Richard Baltus nieuwe CFO Urban Industrial

Per 1 juli jl. is Richard Baltus aangesteld als CFO van Urban Industrial (UI).

Naast de oprichters Jan Brouns en Arthur Verkerk is Richard de derde partner binnen UI.UI richt zich op het investeren in en financieren van industrieel vastgoed. De vastgoedportefeuille is in nog geen twee jaar uitgegroeid tot een volume van meer dan EUR 210 mln. en de lening portefeuille bedraagt circa EUR 25 mln.

Richard was de afgelopen negen jaar managing director bij Timeless Investments B.V. Daarvoor was Richard achtereenvolgens werkzaam bij Arthur Andersen en Honeywell in diverse financiële functies. Binnen UI wordt Richard niet alleen verantwoordelijk voor finance, reporting en backoffice maar ook voor verdere business development.

Jan Brouns (partner UI)“Met de komst van Richard zijn we goed gepositioneerd om onze sterke groei die we de afgelopen twee jaar doorgemaakt hebben niet alleen door te zetten, maar ook verder te versnellen.”

Arthur Verkerk (partner UI): “Wij zijn blij met onze nieuwe partner, want de kennis en ervaring die Richard meebrengt is waardevol voor UI en de verdere ontwikkeling van de portefeuille en ons team.”

< Terug naar persberichten

Recente persberichten

______

11 mei 2017: URBAN INDUSTRIAL EN BUBBLE POST WERKEN SAMEN AAN DUURZAME LOGISTIEK OP DE GROOTHANDELSMARKT ROTTERDAM

October 24, 2017

Ecologische stadsdistributeur Bubble Post breidt haar activiteiten uit in Rotterdam. De dynamische omgeving met food gerelateerde huurders op de Groothandelsmarkt (‘GHM’) in de Spaanse Polder te Rotterdam is een perfecte match en was een evidente keuze als strategische uitvalsbasis voor het depot van Bubble Post.

Lees bericht

26 april 2018: Urban Industrial koopt industriële portefeuille van HighBrook

July 20, 2018

HighBrook Investors heeft de verkoop van een Nederlandse industriële vastgoedportefeuille aan Urban Industrial afgerond. De portefeuille, voornamelijk gevestigd in Amsterdam, telt 17 objecten van in totaal 167.000 m2 en bestaat uit een mix van logistieke en light industrial objecten. Onder andere het Amstel Gateway complex van 80.000 m2 in Amsterdam Zuidoost maakt deel uit van de portefeuille. Een transactieprijs wordt niet bekendgemaakt.

Lees bericht

26 oktober 2017: URBAN INDUSTRIAL KOOPT VLAARDINGWEG 51-55 TE ROTTERDAM

October 27, 2017

In een veilingprocedure heeft Urban Industrial (UI) Vlaardingweg 51-55 te Rotterdam verworven. Het gebouw van circa 3.900 m2 is gedeeltelijk in gebruik en strategisch gesitueerd op het industrieterrein Spaanse Polder. UI zal dit complex betrekken bij de herontwikkeling van de in 2016 verworven Groothandelsmarkt te Rotterdam.

Lees bericht
Alle Persberichten