URBAN INDUSTRIAL KOOPT BEDRIJFSPAND AAN DE KEIENBERGWEG 52 IN AMSTERDAM

Amsterdam, 12 januari 2018

Urban Industrial koopt een bedrijfspand aan de Keienbergweg 52 in Amsterdam

Urban Industrial (“UI”), investeerder in en financier van industrieel vastgoed, heeft recent het bedrijfsobject gelegen aan de Keienbergweg 52 in Amsterdam aangekocht van een particulier.

Het pand is gelegen op Amstel III Amsterdam Zuidoost, wat mede gezien de goede ligging, bereikbaarheid en diversiteit aan bedrijven als strategische locatie wordt gezien. In dit gebied heeft UI meerdere objecten in haar portefeuille. De totale portefeuille van UI heeft inmiddels een waarde van meer dan EUR 250 miljoen.

Het pand bestaat uit 685 vierkante meter verhuurbaar vloeroppervlakte en beschikt over een ruim buitenterrein. Het geheel is leeg aangekocht en zal na een kleinschalige renovatie te huur worden aangeboden.

Urban Industrial werd in deze transactie geadviseerd door DLA Piper. Verkoper werd geadviseerd door Broersma Bedrijfsmakelaardij B.V.

< Terug naar persberichten

Recente persberichten

______

URBAN INDUSTRIAL EN BUBBLE POST WERKEN SAMEN AAN DUURZAME LOGISTIEK OP DE GROOTHANDELSMARKT ROTTERDAM

October 24, 2017

Ecologische stadsdistributeur Bubble Post breidt haar activiteiten uit in Rotterdam. De dynamische omgeving met food gerelateerde huurders op de Groothandelsmarkt (‘GHM’) in de Spaanse Polder te Rotterdam is een perfecte match en was een evidente keuze als strategische uitvalsbasis voor het depot van Bubble Post.

Lees bericht

URBAN INDUSTRIAL KOOPT VLAARDINGWEG 51-55 TE ROTTERDAM

October 27, 2017

In een veilingprocedure heeft Urban Industrial (UI) Vlaardingweg 51-55 te Rotterdam verworven. Het gebouw van circa 3.900 m2 is gedeeltelijk in gebruik en strategisch gesitueerd op het industrieterrein Spaanse Polder. UI zal dit complex betrekken bij de herontwikkeling van de in 2016 verworven Groothandelsmarkt te Rotterdam.

Lees bericht

LANCERING NIEUW INDUSTRIEEL VASTGOED PLATFORM

October 24, 2017

Jan Brouns en Arthur Verkerk zijn een nieuw industrieel vastgoed platform, Urban Industrial, gestart en doen de eerste aankoop in Amsterdam. Na de succesvolle verkoop van Eurindustrial zijn Brouns en Verkerk een exclusieve en langjarige samenwerking aangegaan met Aevitas Property Partners. Aevitas investeert pensioengelden in vastgoed voor één van de grootste pensioenfondsen van de VS.Urban Industrial richt zich binnen het industriële en logistieke vastgoedsegment op [...]

Lees bericht
Alle Persberichten