8 februari 2016: URBAN INDUSTRIAL VERWERFT TWEEDE OBJECT OP DE SCHURENBERGWEG IN AMSTERDAM

Amsterdam, 8 februari 2016

Urban Industrial verwerft tweede object op de Schurenbergweg in Amsterdam

Urban Industrial, het onlangs door Jan Brouns en Arthur Verkerk opgerichte industrieel vastgoed platform, heeft de Schurenbergweg 12-14 in Amsterdam gekocht van Citadel Enterprises. Het object is circa 1.900 m2 groot en heeft veel buitenruimte. De huurder is ALC Schadeherstel Hoofddorp B.V. Deze acquisitie volgt kort op de aankoop van de Schurenbergweg 5-9 en past goed binnen de strategie van Urban Industrial.

Urban Industrial richt zich binnen het industriële en logistieke vastgoedsegment op:

Ter invulling van deze strategie verwacht Urban Industrial op korte termijn meer acquisities van objecten en verstrekte vastgoed leningen bekend te kunnen maken, alsmede de daaraan verbonden uitbreiding van personeel.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de directie; drs. J.P.T. Brouns MSRE MRICS of A.D.C. Verkerk, telefoon: 020-3331405 of ui@urbanindustrial.nl.

< Terug naar persberichten

Recente persberichten

______

11 mei 2017: URBAN INDUSTRIAL EN BUBBLE POST WERKEN SAMEN AAN DUURZAME LOGISTIEK OP DE GROOTHANDELSMARKT ROTTERDAM

October 24, 2017

Ecologische stadsdistributeur Bubble Post breidt haar activiteiten uit in Rotterdam. De dynamische omgeving met food gerelateerde huurders op de Groothandelsmarkt (‘GHM’) in de Spaanse Polder te Rotterdam is een perfecte match en was een evidente keuze als strategische uitvalsbasis voor het depot van Bubble Post.

Lees bericht

26 april 2018: Urban Industrial koopt industriële portefeuille van HighBrook

July 20, 2018

HighBrook Investors heeft de verkoop van een Nederlandse industriële vastgoedportefeuille aan Urban Industrial afgerond. De portefeuille, voornamelijk gevestigd in Amsterdam, telt 17 objecten van in totaal 167.000 m2 en bestaat uit een mix van logistieke en light industrial objecten. Onder andere het Amstel Gateway complex van 80.000 m2 in Amsterdam Zuidoost maakt deel uit van de portefeuille. Een transactieprijs wordt niet bekendgemaakt.

Lees bericht

26 oktober 2017: URBAN INDUSTRIAL KOOPT VLAARDINGWEG 51-55 TE ROTTERDAM

October 27, 2017

In een veilingprocedure heeft Urban Industrial (UI) Vlaardingweg 51-55 te Rotterdam verworven. Het gebouw van circa 3.900 m2 is gedeeltelijk in gebruik en strategisch gesitueerd op het industrieterrein Spaanse Polder. UI zal dit complex betrekken bij de herontwikkeling van de in 2016 verworven Groothandelsmarkt te Rotterdam.

Lees bericht
Alle Persberichten