Isolatorweg 30-32

______

Dit gebouw is gelegen aan de westkant van Amsterdam binnen de ring op bedrijventerrein Westpoort dat één van de grootste bedrijventerreinen van Amsterdam is. Het gebouw is dichtbij afrit S102 (Ring Amsterdam) gelegen en daardoor goed bereikbaar. Doordat het dichtbij de eindhalte van lijn 50 van de metro is gelegen is het gebouw tevens per openbaar vervoer goed bereikbaar. 

De Gemeente Amsterdam heeft grootschalige herontwikkelingsplannen met het naastgelegen bedrijventerrein Sloterdijk, waarbij bedrijfsruimten en kantoorgebouwen zullen worden getransformeerd naar woningen. Deze toekomstige ontwikkelingen zullen een positieve bijdragen leveren aan Westpoort en daarmee voor de Isolatorweg 30-32.

Het gebouw (bouwjaar 1979) bestaat uit 975 m² kantoorruimte en 2.620 m² bedrijfsruimte en heeft een vrije hoogte van circa 9 meter en is gelegen op een perceel van 2.880 m². De bedrijfsruimte is in zijn geheel of in 2 delen te huren. Dit geldt ook voor de kantoorruimte die voor de bedrijfshal gesitueerd is; deze is in delen te huur. 

Metrage:
3.595 m²
Tenant: 
Multi tenant
Parkeerplaatsen: 
Aanwezig
Joost Hopman
06-83970326
Stuur een email

Neem contact met ons op

Bedankt voor uw bericht! Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Oops! er is iets fout gegaan.