Groothandelsmarkt 229-231

______

De Groothandelsmarkt 229-231maakt onderdeel uit van de Groothandelsmarkt in Rotterdam (‘GHM’). De GHM ishet perfecte voorbeeld van een project van Urban Industrial: een binnen deRotterdamse ring gelegen multi-tenant bedrijfsverzamelgebouw waar middels eengrootschalige herontwikkeling waarde in de toekomst toegevoegd kan worden. DeGHM is gelegen in het midden van de stad Rotterdam, Rotterdam-Den Haag Airporten dichtbij de A13 en A20. Openbaar vervoer stopt voor de entree van de GHM.Hierdoor is de bereikbaarheid van het complex erg goed. De GHM is gelegen opeen perceel van ruim 70.000 m² en sinds de bouw in 1969 in eigendom geweest vande Gemeente Rotterdam.

Momenteel bestaat het complexnog uit ruim 14.000 m² opslagruimte en circa 500 m² horeca. Het is nagenoegvolledig verhuurd aan huurders uit de vers food-sector.

De GHM is gelegen op bedrijventerrein Spaanse Polder met een totale oppervlakte van circa 1,25km². De Gemeente Rotterdam heeft als doel de Spaanse Polder de komende jaren te gaan revitaliseren en het een verregaande kwaliteitsimpuls geven. Urban Industrial zal hier een belangrijke bijdrage aan leveren door het volledig herontwikkelen van de GHM. De GHM zal een hoogwaardige uitstraling krijgen inde nabije toekomst, waarbij het verhuurbaar metrage nagenoeg zal gaan verdubbelen. De ambitie is om een moderne foodmarkt te ontwikkelen waarin alle stakeholders zich willen vestigen.

Voor meer informatie bezoek onze website www.groothandelsmarktrotterdam.nl

Metrage:
1.212 m²
Tenant: 
Parkeerplaatsen: 
Ferry van der Heide
0612661448
Stuur een email

Neem contact met ons op

Bedankt voor uw bericht! Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Oops! er is iets fout gegaan.