Ravenswade 58-100

______

De Ravenswade 58-100 is een multi-tenant bedrijfsverzamelgebouw strategisch gelegen aan de ring van Utrecht met directe toegang naar de A12 en op enkele minuten rijafstand van de A2. Het complex is gelegen op bedrijventerrein De Liesbosch, dat een levendig en divers bedrijventerrein dat huurders als Rexel, Boels, Hornbach en Praxis huisvest. Het totaal verhuurbare metrage bedraagt circa 24.565 m² en is verdeeld in 17 verschillende bedrijfsruimten die variëren in omvang van 190 m² tot circa 9.500 m².

Dit complex zal volledig worden gerenoveerd worden in de nabije toekomst, waarbij de gevels vernieuwd zullen worden en de kantoren gemoderniseerd. Hierdoor zal het gebouw een kwaliteitsimpuls krijgen dat de uitstraling van het complex verder zal verbeteren. 

De Gemeente Utrecht is het gebied dat aan de andere kant van de ring Utrecht is gesitueerd, aan het transformeren naar gebied met gemengde functies, waarbij het accent op wonen zal komen te liggen. Hierdoor zullen veel kantoren worden getransformeerd naar woningen en zullen (verouderde) bedrijfscomplexen gaan verdwijnen. Als gevolg daarvan zal er een druk onstaan op bedrijventerrein de Liesbosch hetgeen een positief effect op dit terrein zal hebben met verder toenemende interesse in het complex.

BESCHIKBAARHEID

  • Bedrijfshal Ravenswade 84 vanaf ca. 600 m²
  • Kantoorruimte Ravenswade 84 vanaf ca. 100 m²
  • Bedrijfshal Ravenswade 86 vanaf ca. 600 m²
  • Kantoorruimte Ravenswade 86 vanaf ca. 100 m²
  • Mogelijk om 2 units gezamenlijk te huren
  • Huurprijs per unit EUR 60.000,- per jaar exclusief servicekosten en BTW
Metrage:
ca. 24.565 m²
Tenant: 
Multi tenant
Parkeerplaatsen: 
Aanwezig
Joost Hopman
06-83970326
Stuur een email

Neem contact met ons op

Bedankt voor uw bericht! Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Oops! er is iets fout gegaan.