Groothandelsmarkt

______

De Groothandelsmakt in Rotterdam (‘GHM’) is het perfecte voorbeeld van een project van Urban Industrial: een binnen de Rotterdamse ring gelegen multi-tenant bedrijfsverzamelgebouw waar middels een grootschalige herontwikkeling waarde in de toekomst toegevoegd kan worden. De GHM is gelegen in het midden van de stad Rotterdam, Rotterdam-Den Haag Airport en dichtbij de A13 en A20. Openbaar vervoer stopt voor de entree van de GHM. Hierdoor is de bereikbaarheid van het complex erg goed. De GHM is gelegen op een perceel van ruim 70.000 m² en sinds de bouw in 1969 in eigendom geweest van de Gemeente Rotterdam.

Momenteel bestaat het complex nog uit ruim 14.000 m² opslagruimte en circa 500 m² horeca. Het is nagenoeg volledig verhuurd aan huurders uit de vers food-sector.

De GHM is gelegen op bedrijventerrein Spaanse Polder met een totale oppervlakte van circa 1,25 km². De Gemeente Rotterdam heeft als doel de Spaanse Polder de komende jaren te gaan revitaliseren en het een verregaande kwaliteitsimpuls geven. Urban Industrial zal hier een belangrijke bijdrage aan leveren door het volledig herontwikkelen van de GHM. De GHM zal een hoogwaardige uitstraling krijgen in de nabije toekomst, waarbij het verhuurbaar metrage nagenoeg zal gaan verdubbelen. De ambitie is om een moderne foodmarkt te ontwikkelen waarin alle stakeholders zich willen vestigen.

Voor meer informatie bezoek onze website www.groothandelsmarktrotterdam.nl

Metrage:
14.500 m²
Tenant: 
Multi tenant
Parkeerplaatsen: 
Aanwezig
Ferry van der Heide
06-12661448
Stuur een email

Neem contact met ons op

Bedankt voor uw bericht! Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Oops! er is iets fout gegaan.