Oplevering Hoogeveenenweg 110-112, Nieuwerkerk aan den IJssel

19 juli 2022
Urban Industrial heeft het complex aan de Hoogeveenenweg 110-112 in Nieuwerkerk aan den IJssel grotendeels opgeleverd. In samenwerking met Remco Ruimtebouw is het meerlaagse kantoor gesloopt en is er een nieuwe bedrijfshal met kantoor ontwikkeld. De bestaande bedrijfshal is grotendeels gerenoveerd. Het ontwerp is van Architectenbureau Gerrit van der Vijver.

Het complex is gelegen op bedrijventerrein De Hoogeveenen dat direct ligt aan de op- en afrit van de A12 (Gouda-Rotterdam). Tevens ligt het bedrijventerrein direct aan de N219 (Zevenhuizen – Capelle aan den IJssel). Zodoende zijn omliggende plaatsen, inclusief Nesselande, eenvoudig en snel te bereiken.

Dit deels nieuw ontwikkelde complex bestaat uit circa 3.718 m² bestaande bedrijfsruimte en circa 1.840 m² nieuwe bedrijfsruimte met bijbehorende kantoorruimte van circa 443 m², verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping, alsmede circa 3.520 m² kelderruimte. Daarnaast beschikt het complex over een ruim buitenterrein van circa 4.600 m² inclusief 65 parkeerplaatsen.

Laaste Berichten