Voor direct advies bel: 020 – 333 14 05

Groothandelsmarkt
Rotterdam

Informatie


De Groothandelsmarkt in Rotterdam (GHM) is het perfecte voorbeeld van en project van Urban Industrial: een binnen de Rotterdamse ring gelegen multi-tenant bedrijfsverzamelgebouw waar middels een grootschalige herontwikkeling waarde in de toekomst toegevoegd kan worden. De GHM is gelegen in het midden van de stad Rotterdam, Rotterdam-The Hague Airport en dichtbij de A13 en A20. Openbaar vervoer stopt voor de entree van de GHM. Hierdoor is de bereikbaarheid van het complex erg goed. De GHM is gelegen op een perceel van ruim

70.000 m² en sinds de bouw in 1969 in eigendom geweest van de Gemeente Rotterdam.

Momenteel bestaat het complex nog uit ruim 14.000 m² opslagruimten en circa 500 m² horeca. Het is nagenoeg volledig verhuurd aan huurders uit de vers food-sector.

De GHM is gelegen op bedrijventerrein Spaanse Polder met een totale oppervlakte van circa 1,25 km². De Gemeente Rotterdam heeft als doel de Spaanse Polder de komende jaren te gaan revitaliseren en het een verregaande kwaliteitsimpuls te geven. Urban Industrial zal hier een belangrijke bijdrage aan leveren door het volledig herontwikkelen van de GHM. De GHM zal in de nabije toekomst een hoogwaardige uitstraling krijgen, waarbij het verhuurbaar metrage nagenoeg zal gaan verdubbelen. De ambitie is om een modern foodmarkt te ontwikkelen waarin alle stakeholders zich willen vestigen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.urbanflex.nl

Voor meer informatie kunt u kijken op www.groothandelsmarktrotterdam.nl

Specificaties

Metrage: 14.500 m²
Metrage bedrijfsruimte: 18.650 m²
Metrage kantoorruimte:
Tenant: Multi-tenant
Parkeerplaatsen: Aanwezig
Ferry van der Heide

Ferry van der Heide

06-12661448

f.vanderheide@urbanindustrial.nl

Neem contact op.

9 + 15 =