URBAN INDUSTRIAL HERFINANCIERT BESTAANDE “LIGHT INDUSTRIAL” VASTGOEDPORTEFEUILLE MIDDELS EUR 78 MILJOEN FINANCIERING

17 november 2017

Urban Industrial “UI” heeft twee bestaande bankleningen geherfinancierd. De betreffende vastgoedportefeuille van UI bestaat uit 18 objecten en is voor een bedrag van EUR 78 miljoen langjarig geherfinancierd door PGIM Real Estate Finance. 

Jan Brouns (managing partner UI): “De lange termijn aard van deze financiering en PGIM sluiten perfect aan bij onze strategie; langdurig bezit van strategisch gesitueerd industrieel vastgoed dat een stabiele kasstroom genereert.” 

Richard Baltus (CFO UI): “Het aangaan van deze lange termijn faciliteit tegen een vaste rente geeft de partners waar wij mee samenwerken een stabiel rendement. Wij kijken ernaar uit om op korte termijn meer aankopen bij PGIM onder te brengen en deze faciliteit uit te breiden.” 

David Gingell (Director at PGIM): “Wij zijn verheugd met de samenwerking met Urban Industrial in deze transactie. Tevens zijn wij content dat wij hebben kunnen voldoen aan UI’s aan lange termijn financieringsbehoefte van hun multi-let industrial portefeuille, een type vastgoed dat veelal korte huurcontracten kent.”

Bij deze transactie was Houthoff Buruma de juridisch adviseur van Urban Industrial en Nauta Dutilh die van PGIM. 

Laaste Berichten