Urban Industrial verwerft bedrijfsgebouw in Diemen

11 juni 2020
Urban Industrial heeft onlangs het bedrijfspand aan de Visseringweg 58 in Diemen toegevoegd aan haar portefeuille. Het pand heeft een verhuurbaar oppervlakte van ongeveer 3’200 vierkante meter en wordt tijdelijk terug gehuurd door de verkopende partij. Urban Industrial zal hierna op zoek gaan naar een lange-termijn invulling van het pand waarbij verhuur aan één of meerdere huurders mogelijk is. 

Het pand is goed gelegen op bedrijventerrein ‘Verrijn Stuart’, het grootste bedrijventerrein van Diemen. De bereikbaarheid is goed doordat het object gunstig ligt ten opzichte van (het centrum van) Amsterdam, de A10, de A1 en de A9. Mede door de strategische ligging vormt de aankoop een goede aanvulling op de bestaande portefeuille, en is Urban Industrial in staat een grote variatie in locaties en huurprijzen aan te bieden aan gebruikers in en rondom Amsterdam.

Urban Industrial investeert in en verstrekt financieringen op bedrijfsruimten in Nederland. Urban Industrial werd bij deze aankoop geadviseerd door DLA Piper. KRK Makelaars, partner in Dynamis heeft de locatie verkocht namens een particuliere belegger.

Laaste Berichten