Eendrachtlaan 100-260
Utrecht
Bedrijfsruimte Eendrachtlaan 100-260

Informatie

Het complex aan de Eendrachtlaan 100-260 in Utrecht is een industrieel bedrijfsverzamelgebouw dat in de jaren 50 gebouwd is als cement centrale. Momenteel is het verhuurd aan diverse en verschillende huurders. Het gebouw is gelegen in het gebied Merwedekanaal Zone. Dit gebied wordt door de Gemeente Utrecht getransformeerd naar een gebied met gemengde functies, waarbij het accent op wonen zal komen te liggen. Op termijn zal dit gebied een levendig gebied worden waar mensen werken, winkelen, wonen en verblijven. Dit zal een positief effect hebben op de vraag naar bedrijfsruimte en dus naar dit complex.

Urban Industrial heeft dit complex volledig herontwikkeld en teruggebracht naar de industriële uitstraling van weleer, waar verschillende creatieve, jonge ondernemingen en horeca gevestigd zijn. Hierdoor is er een levendig werkklimaat ontstaan waar de huurders elkaar complementeren en versterken.

Het complex bestaat uit units die verschillen in metrage. Hierdoor kunnen zowel startende, jonge ondernemers zich hier vestigen, maar biedt het ook mogelijkheden voor grotere ondernemingen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.urbanflex.nl

Voor meer informatie kunt u kijken op www.groothandelsmarktrotterdam.nl

Specificaties

Metrage: 4.950 m²
Metrage bedrijfsruimte: 4.376 m²
Metrage kantoorruimte: 574 m²
Tenant: Multi
Parkeerplaatsen: Aanwezig
Maxim Eissing

Maxim Eissing

06-55307909

m.eissing@urbanindustrial.nl

Neem contact op.