Over ons

De meest toonaangevende aanbieder van bedrijfshallen

Urban Industrial: verhuur van bedrijfshallen in de Randstad

Urban Industrial bestaat sinds 2015 en is de meest toonaangevende aanbieder van bedrijfshallen in de Randstad. Wij zijn kapitaal krachtig, gericht op de lange termijn en onze medewerkers voelen zich nauw betrokken bij onze huurders. Daardoor hebben we een onderscheidende positie in de markt. We gaan niet voor het snelle resultaat, maar zijn zorgvuldig in onze strategie. Dat is voor onze huurders prettig: zij voelen zich gesteund door een partij die begrijpt dat bij ondernemen doorzettingsvermogen en consistentie hoort. 

Zelf bouwen we stap voor stap aan uitbreiding van onze marktpositie en willen we dé expert blijven op het gebied van bedrijfshallen, opslagruimten of andere typen light industrial vastgoed. Je kunt bij ons terecht voor de huur van een studio met opslagmogelijkheden in een verzamelgebouw. Maar we verhuren ook complete complexen van meer dan 50.000 . En alles daar tussenin.

Facts & Figures

  • Driekoppige directie
  • Gezamenlijk meer dan zeventig jaar ervaring in de branche
  • Team van ruim twintig professionals, verdeeld over twee locaties
  • Vastgoedportefeuille met honderden objecten
  • Meer dan 500 huurders

Voorliefde voor bedrijfshallen

Bedrijfshallen waarbij de gebruikers vaak ondernemers zijn die hun business, opslag, overslag en productie doen in onze gebouwen. Dat is onze tak van sport. We spelen in de eredivisie, maar op sterallures zul je ons niet betrappen. Onze aanpak is nuchter. No-nonsense. We zijn actieve meedenkers m/v met gedegen marktkennis. We handelen snel. Maar uitsluitend als alle lichten op groen staan.

Werken bij Urban Industrial

Momenteel bestaan we uit een team van ruim twintig professionals, verdeeld over twee locaties. We helpen onze klanten zoals we zelf graag geholpen willen worden: met aandacht, betrokkenheid en op een persoonlijke manier. Onze mensen waarderen vooral de professionele werksfeer, de doorgroeimogelijkheden, het gevoel écht iets voor onze huurders te betekenen, het potje tafeltennis tijdens de lunchpauze en een informeel gesprek met een lekkere kop koffie. We zoeken regelmatig nieuwe mensen. Ben jij net zo betrokken, nieuwsgierig en professioneel als wij? Kom dan bij ons werken! Houd onze vacatures in de gaten of stuur ons je cv met een motivatie waarom jij beslist op gesprek moet komen.

Amstel Gateway Amsterdam

Trade Park Zuidoost Amsterdam

Groothandelsmarkt Rotterdam

Op LinkedIn delen we regelmatig een nieuwsupdate of geven we je een blik achter de schermen.