Over ons

Urban Industrial: de verhuurder van light industrial vastgoed in de Randstad

Sinds onze oprichting in 2015 is Urban Industrial uitgegroeid tot de meest toonaangevende aanbieder van bedrijfshallen in de Randstad. Onze kapitaalkracht en lange termijnvisie, gecombineerd met de betrokkenheid van onze medewerkers, geven ons een onderscheidende positie in de markt. Wij streven niet naar snelle resultaten, maar hanteren een zorgvuldige en strategische aanpak, wat voor onze huurders betekent dat zij kunnen rekenen op een betrouwbare partner die begrijpt dat ondernemen vraagt om doorzettingsvermogen en consistentie.

Urban Industrial bouwt gestaag aan de uitbreiding van onze marktpositie en streeft ernaar de expert te blijven op het gebied van bedrijfshallen, opslagruimten en andere vormen van light industrial vastgoed. Wij bieden een breed scala aan verhuuropties, van units met opslagmogelijkheden in verzamelgebouwen tot complete complexen van meer dan 50.000 m², en alles daar tussenin. Bij Urban Industrial vindt u de ruimte die perfect aansluit bij uw bedrijfsbehoeften.

professionals
Team van ruim 0

Locatie Amsterdam

objecten
Vastgoedportefeuille met 0 +
verhuurbare units
Meer dan 0

Focus op de Randstad

Locatie Rotterdam

Investeren met een lange horizon
Duurzame relaties met huurders
Proffesionals
Team van ruim 0

Locatie Amterdam

Locatie Rotterdam

objecten
Vastgoedportefeuille met 0 +
verhuurbare units
Meer dan 0
Duurzame relaties met huurders

Focus op de Randstad

Investeren met een lange horizon

Passie voor bedrijfshallen

Onze specialisatie is light industrial, ook wel ‘bedrijfshallen’ in jargon, waar ondernemers hun bedrijfsvoering, opslag, overslag en productie realiseren. Dit is ons vakgebied, hier ligt onze volle focus en we opereren op het hoogste niveau. Desondanks proberen wij middels onze nuchtere aanpak voor alle huurders een betrouwbare partner te zijn. Wij hanteren een no-nonsense mentaliteit en zijn actieve meedenkers met gedegen marktkennis. We handelen snel, maar alleen wanneer alle voorwaarden zijn vervuld en voor alle partijen de signalen op groen staan.

Werken bij Urban Industrial

Momenteel bestaan we uit een team van ruim twintig professionals, verdeeld over twee locaties. We helpen onze klanten zoals we zelf graag geholpen willen worden: met aandacht, betrokkenheid en op een persoonlijke manier. Onze mensen waarderen vooral de professionele werksfeer, de doorgroeimogelijkheden, het gevoel écht iets voor onze huurders te betekenen, het potje tafeltennis tijdens de lunchpauze en een informeel gesprek met een lekkere kop koffie. We zoeken regelmatig nieuwe mensen. Ben jij net zo betrokken, nieuwsgierig en professioneel als wij? Kom dan bij ons werken! Houd onze vacatures in de gaten of stuur ons je cv met een motivatie waarom jij beslist op gesprek moet komen.

Stefanie Colijn

Laura Gérard

Jesse Braspenning

Arthur Verkerk

Jan Brouns

Timo van Baarsen

Mark van Ekeris

Richard Baltus

Maxim Eissing

Mascha Stor

Maarten Spillekom

Gabriela Estrada

Julian Charbon

Robbin van Nassau

Patricia Alma

Joost Hopman

Annabelle van Diggelen

Dirk van Els

Ferry van der Heide