Isolatorweg 30-32
Amsterdam
Kantoor- en bedrijfsruimtes Isolatorweg 30-32

InformatieDit gebouw is gelegen aan de westkant van Amsterdam. Het gebouw ligt binnen de ring op bedrijventerrein Westpoort, dat één van de grootste bedrijventerreinen van Amsterdam is. Het gebouw is dichtbij afrit S102 (Ring Amsterdam) gelegen en daardoor zeer goed bereikbaar. Doordat het gebouw dichtbij de eindhalte van lijn 50 van de metro is gelegen, is het gebouw ook per openbaar vervoer goed bereikbaar.


De Gemeente Amsterdam heeft grootschalige herontwikkelingsplannen met het naastgelegen bedrijventerrein Sloterdijk. Hierbij zullen bedrijfsruimten en kantoorgebouwen worden getransformeerd naar woningen. Deze toekomstige ontwikkelingen zullen een positieve bijdrage leveren aan Westpoort en daarmee ook aan ons gebouw aan de Isolatorweg 30-32.


Het gebouw (bouwjaar 1979) bestaat uit 975 m² kantoorruimte en 2.620 m² bedrijfsruimte. Het gebouw heeft een vrije hoogte van circa 9 meter en is gelegen op een perceel van 2.880 m². De bedrijfsruimte is in zijn geheel of in 2 delen te huren. Dit geldt ook voor de kantoorruimte die voor de bedrijfshal gesitueerd is; deze is in delen te huur.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.urbanflex.nl

Voor meer informatie kunt u kijken op www.groothandelsmarktrotterdam.nl

Specificaties

Metrage: 3.595 m²
Metrage bedrijfsruimte: 2.620 m²
Metrage kantoorruimte: 975 m²
Tenant: Single-tenant
Parkeerplaatsen: Aanwezig
Joost Hopman

Joost Hopman

06-83970326

j.hopman@urbanindustrial.nl

Neem contact op.

2 + 7 =