Pieter Goedkoopweg 2
Haarlem
Bedrijfs- en Kantoorruimte Pieter Goedkoopweg 2

InformatieDe Pieter Goedkoopweg 2 is gelegen op bedrijventerrein Waardepolder in Haarlem. Het terrein beslaat circa 160 hectare en biedt werkgelegenheid aan 14.500 werknemers die werkzaam zijn bij de 1.000 ondernemingen die er gevestigd zijn. De A200, die verbonden is met de A9, is binnen 5 minuten te bereiken. Tevens is het complex per openbaar vervoer goed bereikbaar. Onder meer IKEA, Gamma, Plieger en Rexel zijn op het bedrijventerrein gevestigd. De locatie, functionaliteit en type units maken het complex geschikt voor een grote variëteit aan activiteiten en huurders.


Het gebouw is gelegen aan een drukke, doorgaande weg naar het centrum van Haarlem, direct aan het water, waardoor het goed zichtbaar is zowel Haarlem in als uit. Het naastgelegen bedrijfsverzamelcomplex Pieter Goedkoopweg 20-44 is eveneens in eigendom van Urban Industrial.


Het gebouw is gebouwd is 1987 en uitgebreid en verbouwd in 2014. Het verhuurbaar oppervlak is circa 5.580 m² en het gebouw beschikt over een ruim buitenterrein ten behoeve van parkeren.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.urbanflex.nl

Voor meer informatie kunt u kijken op www.groothandelsmarktrotterdam.nl

Specificaties

Metrage: 5.580 m²
Metrage bedrijfsruimte: 3.979 m²
Metrage kantoorruimte: 1.601 m²
Tenant: Single-tenant
Parkeerplaatsen: Aanwezig
Maxim Eissing

Maxim Eissing

06-55307909

m.eissing@urbanindustrial.nl

Neem contact op.