Ravenswade 58-100
Nieuwegein
Bedrijfsruimten Ravenswade 58 - 100

Informatie

De Ravenswade 58-100 is een bedrijfsverzamelgebouw. Dit gebouw is strategisch gelegen aan de ring van Utrecht, met directe toegang naar de A12 en op enkele minuten rijafstand van de A2. Het complex is gelegen op bedrijventerrein De Liesbosch. Bedrijventerrein De Liebosch is een levendig en divers bedrijventerrein dat huurders als Rexel, Boels, Hornbach en Praxis huisvest.

Het totaal verhuurbare metrage bedraagt circa 24.211 m² en is verdeeld in 17 verschillende bedrijfsruimten die variëren in omvang van 190 m² tot circa 9.500 m².

De Gemeente Utrecht is het gebied dat aan de andere kant van de ring Utrecht is gesitueerd, aan het transformeren naar een gebied met gemengde functies, waarbij het accent op wonen zal komen te liggen. Hierdoor zullen veel kantoren worden getransformeerd naar woningen en zullen (verouderde) bedrijfscomplexen gaan verdwijnen. Als gevolg daarvan zal er een druk ontstaan op bedrijventerrein De Liesbosch hetgeen een positief effect op dit terrein zal hebben met verder toenemende interesse in het complex.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.urbanflex.nl

Voor meer informatie kunt u kijken op www.groothandelsmarktrotterdam.nl

Specificaties

Metrage: 24.211 m²
Metrage bedrijfsruimte: 20.779 m²
Metrage kantoorruimte: 3.432 m²
Tenant: Multi
Parkeerplaatsen: Aanwezig
Joost Hopman

Joost Hopman

06-83970326

j.hopman@urbanindustrial.nl

Neem contact op.

12 + 3 =