URBAN INDUSTRIAL BREIDT PORTEFEUILLE VERDER UIT

Amsterdam, 28 juni 2016

Urban Industrial breidt portefeuille verder uit.

Urban Industrial, het recent opgerichte investerings- en financieringsplatform voor industrieel vastgoed, heeft met de aankoop van de Stekkenbergweg 6 te Amsterdam, per 15 juni 2016, de vastgoedportefeuille verder uitgebreid.

Het aangekocht pand, met een oppervlakte van ca.1.000 m2, ligt aangrenzend aan/nabij de objecten aan de Schurenbergweg 12-14 en 5-9 die Urban Industrial eerder aankocht voor de lange termijnstrategie. Urban Industrial ziet dit als een strategische locatie en verwacht dan ook in de toekomst nieuwe investeringen in dit gebied te doen.

De Stekkenbergweg 6 is leeg aangekocht, gezien de strategische ligging op het bedrijventerrein Amstel III, verwacht Urban Industrial het object na renovatie snel te kunnen verhuren.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de directie; drs. J.P.T. Brouns MSRE MRICS of A.D.C. Verkerk, telefoon: 020-3331405 of ui@urbanindustrial.nl.

< Terug naar persberichten

Recente persberichten

______

URBAN INDUSTRIAL EN BUBBLE POST WERKEN SAMEN AAN DUURZAME LOGISTIEK OP DE GROOTHANDELSMARKT ROTTERDAM

October 24, 2017

Ecologische stadsdistributeur Bubble Post breidt haar activiteiten uit in Rotterdam. De dynamische omgeving met food gerelateerde huurders op de Groothandelsmarkt (‘GHM’) in de Spaanse Polder te Rotterdam is een perfecte match en was een evidente keuze als strategische uitvalsbasis voor het depot van Bubble Post.

Lees bericht

URBAN INDUSTRIAL KOOPT VLAARDINGWEG 51-55 TE ROTTERDAM

October 27, 2017

In een veilingprocedure heeft Urban Industrial (UI) Vlaardingweg 51-55 te Rotterdam verworven. Het gebouw van circa 3.900 m2 is gedeeltelijk in gebruik en strategisch gesitueerd op het industrieterrein Spaanse Polder. UI zal dit complex betrekken bij de herontwikkeling van de in 2016 verworven Groothandelsmarkt te Rotterdam.

Lees bericht

LANCERING NIEUW INDUSTRIEEL VASTGOED PLATFORM

October 24, 2017

Jan Brouns en Arthur Verkerk zijn een nieuw industrieel vastgoed platform, Urban Industrial, gestart en doen de eerste aankoop in Amsterdam. Na de succesvolle verkoop van Eurindustrial zijn Brouns en Verkerk een exclusieve en langjarige samenwerking aangegaan met Aevitas Property Partners. Aevitas investeert pensioengelden in vastgoed voor één van de grootste pensioenfondsen van de VS.Urban Industrial richt zich binnen het industriële en logistieke vastgoedsegment op [...]

Lees bericht
Alle Persberichten