Voor huurders

Urban Industrial heeft alles in eigen hand, eigen technisch, commercieel en administratief beheer

Onze werkwijze.

Zoekvraag helder? Dan kijken we wat er binnen onze groeiende vastgoedportefeuille mogelijk is. Als we een match hebben, maken we een afspraak voor een bezichtiging. Meestal kan dat al dezelfde week. Als je meerdere panden op het oog hebt, plannen we de afspraken in een dagdeel. Ben je na bezichtiging enthousiast en heb je een duidelijke voorkeur? Dan werken we een huurvoorstel uit. In een afrondend gesprek maken we het contract verder rond.

Jouw vliegende start is onze drive.

Heb je aanvullend advies nodig, bijvoorbeeld over de optimale indeling van de ruimte(s)? Is een kleinschalige verbouwing nodig om de locatie 100% geschikt te maken voor jouw gebruiksdoel? Ook als wij in eerste instantie niet hebben wat je zoekt, kunnen we wellicht in samenspraak een ‘maatpak’ voor je bouwen. Laat ons jou ontzorgen. Wij staan klaar om jou op je nieuwe locatie een vliegende start te geven.

Start-up. Scale-up. We show up.

Urban Industrial veert mee met de groei van je bedrijf. Snel opschalen op de bestaande locatie? Gloort er een tweede vestiging aan de horizon? Wij helpen je graag verder met het ontwikkelen van je bedrijf en het verzilveren van groeikansen.