URBAN INDUSTRIAL KOOPT BEDRIJFSHALLEN IN HAARLEM

Amsterdam, 10 mei 2016

Urban Industrial koopt bedrijfshallen in Haarlem

Urban Industrial, het recent opgerichte platform dat investeert in industrieel vastgoed en in hetzelfde segment financieringen verstrekt, heeft middels verwerving van een bedrijfsverzamelgebouw te Haarlem de vastgoedportefeuille verder uitgebreid.

Het onlangs verworven complex ligt aan de Pieter Goedkoopweg 20-44 te Haarlem, is circa 8.000 m2 groot en heeft meerdere huurders. Het betreft een strategische locatie op bedrijventerrein Waarderpolder.

De verkoper in deze transactie was MN (namens een van haar opdrachtgevers) en die werd geadviseerd door Colliers International. Urban Industrial werd geadviseerd door JLL, juridisch door DLA Piper en technisch door CVO.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de directie; drs. J.P.T. Brouns MSRE MRICS of A.D.C. Verkerk, telefoon: 020-3331405 of ui@urbanindustrial.nl.

< Terug naar persberichten

Recente persberichten

______

URBAN INDUSTRIAL EN BUBBLE POST WERKEN SAMEN AAN DUURZAME LOGISTIEK OP DE GROOTHANDELSMARKT ROTTERDAM

October 24, 2017

Ecologische stadsdistributeur Bubble Post breidt haar activiteiten uit in Rotterdam. De dynamische omgeving met food gerelateerde huurders op de Groothandelsmarkt (‘GHM’) in de Spaanse Polder te Rotterdam is een perfecte match en was een evidente keuze als strategische uitvalsbasis voor het depot van Bubble Post.

Lees bericht

URBAN INDUSTRIAL KOOPT VLAARDINGWEG 51-55 TE ROTTERDAM

October 27, 2017

In een veilingprocedure heeft Urban Industrial (UI) Vlaardingweg 51-55 te Rotterdam verworven. Het gebouw van circa 3.900 m2 is gedeeltelijk in gebruik en strategisch gesitueerd op het industrieterrein Spaanse Polder. UI zal dit complex betrekken bij de herontwikkeling van de in 2016 verworven Groothandelsmarkt te Rotterdam.

Lees bericht

LANCERING NIEUW INDUSTRIEEL VASTGOED PLATFORM

October 24, 2017

Jan Brouns en Arthur Verkerk zijn een nieuw industrieel vastgoed platform, Urban Industrial, gestart en doen de eerste aankoop in Amsterdam. Na de succesvolle verkoop van Eurindustrial zijn Brouns en Verkerk een exclusieve en langjarige samenwerking aangegaan met Aevitas Property Partners. Aevitas investeert pensioengelden in vastgoed voor één van de grootste pensioenfondsen van de VS.Urban Industrial richt zich binnen het industriële en logistieke vastgoedsegment op [...]

Lees bericht
Alle Persberichten