13 december 2017: URBAN INDUSTRIAL KOOPT BEDRIJFSPAND AAN DE CORKSTRAAT 11 IN ROTTERDAM

Amsterdam, 13 december 2017

Urban Industrial koopt een bedrijfspand aan de Corkstraat 11 in Rotterdam.

Onlangs heeft Urban Industrial (“UI”), financier van en investeerder in industrieel vastgoed in Nederland, de Corkstraat 11 in Rotterdam aangekocht voor haar lange-termijn strategie. Inmiddels heeft de totale portefeuille een waarde van meer dan EUR 240 miljoen.

Het object heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van ca. 5.000 vierkante meter en is momenteel volledig en langjarig verhuurd aan één gebruiker. Op dit industrieterrein te Rotterdam heeft UI meerdere objecten in haar portefeuille, waaronder de Groothandelsmarkt. UI ziet het gebied als een strategische locatie mede gezien de goede ligging, bereikbaarheid en diversiteit aan bedrijven.

Urban Industrial werd in deze transactie geadviseerd door Houthoff.

< Terug naar persberichten

Recente persberichten

______

11 mei 2017: URBAN INDUSTRIAL EN BUBBLE POST WERKEN SAMEN AAN DUURZAME LOGISTIEK OP DE GROOTHANDELSMARKT ROTTERDAM

October 24, 2017

Ecologische stadsdistributeur Bubble Post breidt haar activiteiten uit in Rotterdam. De dynamische omgeving met food gerelateerde huurders op de Groothandelsmarkt (‘GHM’) in de Spaanse Polder te Rotterdam is een perfecte match en was een evidente keuze als strategische uitvalsbasis voor het depot van Bubble Post.

Lees bericht

26 april 2018: Urban Industrial koopt industriële portefeuille van HighBrook

July 20, 2018

HighBrook Investors heeft de verkoop van een Nederlandse industriële vastgoedportefeuille aan Urban Industrial afgerond. De portefeuille, voornamelijk gevestigd in Amsterdam, telt 17 objecten van in totaal 167.000 m2 en bestaat uit een mix van logistieke en light industrial objecten. Onder andere het Amstel Gateway complex van 80.000 m2 in Amsterdam Zuidoost maakt deel uit van de portefeuille. Een transactieprijs wordt niet bekendgemaakt.

Lees bericht

26 oktober 2017: URBAN INDUSTRIAL KOOPT VLAARDINGWEG 51-55 TE ROTTERDAM

October 27, 2017

In een veilingprocedure heeft Urban Industrial (UI) Vlaardingweg 51-55 te Rotterdam verworven. Het gebouw van circa 3.900 m2 is gedeeltelijk in gebruik en strategisch gesitueerd op het industrieterrein Spaanse Polder. UI zal dit complex betrekken bij de herontwikkeling van de in 2016 verworven Groothandelsmarkt te Rotterdam.

Lees bericht
Alle Persberichten