Aankoop bedrijfspand Sijsjesbergweg 38-50 in Amsterdam Zuidoost

Urban Industrial heeft het bedrijfspand aan de Sijsjesbergweg 38-50 toegevoegd aan haar portefeuille. Het object is aangekocht van een financiële instelling.
Het gaat om een modern pand met ca. 6.000 m² VVO bestaande uit bedrijfsruimte, showroom en kantoorruimte. Daarnaast beschikt het pand over ruim 200 parkeerplaatsen en een ruim buitenterrein. De bedrijfsruimte en showroom worden langjarig gehuurd door Porsche Centrum Amsterdam dat hier al meer dan 10 jaar gevestigd is. De kantoorruimte is grotendeels langjarig verhuurd waarbij er nog ca. 430 m² beschikbaar is voor de verhuur, Urban Industrial is nog op zoek is naar een gebruiker voor deze moderne kantoorverdieping.

Het object is gelegen in Amsterdam Zuidoost op een zichtlocatie direct aan de A2 en is uitstekend bereikbaar. Deze aankoop past daarmee goed in de lange termijnstrategie en geografische focus van Urban Industrial. Urban Industrial heeft meerdere industriële bedrijfscomplexen in dit gebied in eigendom, zo kocht zij onlangs ook het bedrijfspand aan de Snijdersbergweg 99-101.

Urban Industrial is bij de aankoop begeleid door CVO (technisch), DLA Piper (juridisch) en BNP Paribas Real Estate (commercieel).