URBAN INDUSTRIAL TREKT KREDIETFACILITEIT AAN BIJ NIBC

19 december 2017

Urban Industrial (“UI”) heeft een kredietfaciliteit van EUR 25 miljoen aangetrokken bij de NIBC Bank (“NIBC”). UI financiert en investeert in industrieel vastgoed in Nederland en heeft inmiddels een portefeuille opgebouwd die boven de EUR 250 miljoen aan waarde uitkomt. De nieuwe faciliteit wordt gebruikt om nieuwe aankopen ten behoeve van de lange-termijn strategie te financieren. Naast deze kredietfaciliteit, heeft NIBC thans bijna EUR 27 miljoen gefinancierd op de bestaande vastgoed- en lening portefeuille van UI. 

Richard Baltus, managing partner UI“Deze faciliteit stelt ons in staat om nog sneller en flexibeler in te spelen op kansen in de markt om onze portefeuille verder uit te breiden”.

Jeroen Belt, Director Commercial Real Estate NIBC“NIBC is verheugd dat wij Urban Industrial kunnen blijven ondersteunen als financiële partner bij haar investeringen in bedrijfsmatig en industrieel vastgoed. Urban Industrial is een specialist bij uitstek in deze asset class hetgeen ons het doorslaggevende vertrouwen heeft gegeven om een nieuwe financiering te verstrekken”.

 Urban Industrial en NIBC Bank werden in deze transactie geadviseerd door Houthoff.

Laaste Berichten